13 de maig 2008

AMB PERDÓ: " A LA MIERDA"


Al final ens haurem de fer tots com Fernando Fernán Gómez i és que hem de sentir cada bestiessa que a un servidor, li provoca que cada cop més, no pugui reprimir el famós crit de guerra del difunt actor.

Segons una notícia que apareix a l'edició digital de El periodico en base a fonts d'Europa Press, el Ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, " ha afirmado hoy que la propuesta de la Comisión Nacional de Energía (CNE) de subir un 11,3% la tarifa de la luz es "más razonable que la que se había oído hace unos días".

Al loro sindicats! Quan els agents socials negocieu convenis col.lectiu o acords amb l'Administració haureu de demanar directament pujades del 20 %. Després es fa un acte de generositat i es rebaixa a un 11,3 %. En aquest moment l'empresari ho acceptara alegrement, amb un somriure a la cara i brindarà amb cava enmig de la major xerinola possible, doncs l'augment serà "més raonable" que el havia escoltat els primers dies.

Això és la democràcia del segle XXI: poder opinar lliurement mentre els governants fan el que els rota.

3 comentaris:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Emili, no em diguis que a tu el sou no te l'han pujat un 14 o 15 %. A mi si. I tot estan d'acord amb que Fernando Fernan Gómez va enviar "a la mierda", personalment prefereixo el de Labordeta al congrés enviant als del PP!

Anònim ha dit...

Parlant de cites i cantautors:
" Si els fills de puta volesin, no veuriem mai el sol". Pi de la Serra.
De totes maneres penso que la cosa al final ha quedat en un 5 %.
Sapo, prefereixes la frase pel to, per Labordeta o per PP?

Anònim ha dit...

Ves que no sigui tot un malson de soterrani o que tot sigui una realitat i paguéssim la llum d'un soterrani austríac que ens amaguen i que no paguen i on també amaguen un lloro, loro o moixó laporterista que fa caca, merda o mierda i són els que ens apugen la llum qui ens engeguen a nosaltres a la merda o a la mierda Fernan-gomeziana o Labordetiana.

Salut, llum i peles