09 d’abril 2008

PER L'AP-7 CIRCULARÀ L'AIGUA DE L'EBRE


Qui ho hagués dit. Tants de quilòmetres i diners que m'ha costat anar a Barcelona per aquesta infrastructura viària, engrossint els comptes de guanys d'Abertis, participada majoritàriament per la Caixa a traves del grup "Abertis", que ara hauria de veure com circula pel meu costat l'aigua de l'Ebre.

I és que avui ja ho veig clar. Mentre avui encara el conseller segueix defensant l'opció del Segre que tanta oposició ha obtingut està dient que no li consta, ja que no li han notificat, la proposta del Govern Central de canalitzar aigua a traves d'una canonada per l'autopista AP-7.

Quina jugada mestra! Cronologia ràpida dels fets:

1) Paral.lelament a l'anunci de les posibles restriccions a Barcelona, els alcaldes de Tarragona i Reus ofereixen l'aigua dels seus pous a l'àrea metropolitana de Barcelona.
2) Acabades les eleccions generals el conseller Baltasar anuncia el trasvasament del Segre.
3) Oposició a la proposta del conseller Baltasar pels territoris lleidatans i ebrencs i per part del Govern Central.
4) Dies de confondre al personal mentre s'arriba al debat d'investidura del President del Govern, que sense concretar-ho, anuncia que té la solució.
5) Mentre el conseller Baltasar segueix mantenint el trasvasament del Segre, s'introdueix el tema de la canonada per l'Autopista A-7.
6) El PSC no s'oposa a la interconnexió de xarxes.
7) El Govern central modifica per Decret-LLei la Llei 8/1981 del ministrasvasament (Article 86.1 Constitució Espanyola: En caso de extraordinaria y urgente necesidad, el Gobierno podrá dictar disposiciones legislativas provisionales que tomarán la forma de Decretos-leyes..."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos los teus d'ara alguna responsabilitat tindran, no? O es que no esteu junts al tripartit?

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Que jo sapigue a Madrid, no manen els "meus", doncs han votat en contra en el debat d'investidura. Els "teus", però, sembla que s'han abstingut.