16 d’abril 2008

GOOD MORNING EBRENCS


Vaig començar el 26 de febrer d'enguany amb un post titulat "la gent de Tarragona fa negoci amb l'aigua de l'Ebre". Des de llavors han passat dos mesos i gairebé quinze posts sobre l'aigua. Sobre el marc legal del consorci, del decret de sequera, la setmana passada que es modificaria la Llei del minitrasvasament mitjançant un Reial Decret Llei. Que a Ascó el material radioactiu saltava les tanques.

Feia vent. Molt vent i molta gent estava adormida, s'anava treient les lleganyes, badallant poc a poc. Preparant-se el cafè. Ara ja s'han despertat. Bon dia senyors i senyores. Espero que el so del despertador de l'aigua no us hagi fet llevar de molt mal humor. És dolent dormir tant. Però hi ha gent que no ha dormit, ha fet els seus deures.

Vaig començar abans de les eleccions generals: 26 de febrer. Es veia venir. Doncs rés a dormir que s'està molt bé al llit. Tots com corderets a votar el Zapatero i a la Chacón. La Catalunya optimista.
Ara cal fer com que ningú dormia. Cal buscar culpables i la gent covarda sól ensanyar-se amb els polítics i si són del partit més dèbil, més encara.
Avui es desperten els regants. Ningú els ha preguntat rés diuen. Perquè no obrien la boqueta abans? Que esperaven? Un bitllet de 50 Euros a cada paquet d'arrós ?

Als agents socioeconòmics ni els he sentit. Ni associacions d'empresaris, ni sindicats, ni Cambra de Comerç. Good morning ebrencs, no es pot dormir.
(Fotografia de www.sanfermin.com)