23 d’abril 2008

S'EQUIVOCA SR. SAURA!!



Llegeixo a l'edició digital del diari Avui que el conseller d'Interior de la Generalitat i President d'ICV, considera inoportuna la manifestació de la PDE del dia 18 de maig i que la seva formació no anirà a nivell oficial i si algú hi va ho farà a títol individual. El que hem de sentir aquests dies en boca d'aquests "progres" de debó!

A més, diu el conseller, que l'obra no es paga a compte de l'Estatut.

Em sembla que aquest senyor va ben errat i ni tan sols sap el que ha aprovat el Govern Central. Veiem que diu l'article 6.5 del Reial Decret-LLei 3/2008, de 21 d'abril, de mesures excepcional i urgents per garantir l'abastament de poblacions afectades per la sequera a la província de Barcelona.
"5. La financiación de estas obras se realizará con cargo a los presupuestos del Ministerio de Medio Ambiente, y Medio Rural y Marino. Esta inversión tendrá la consideración de inversión estatal en infraestructuras a los efectos previstos en la Disposición adicional tercera de la Ley Orgánica 6/2006, de 19 de julio, de reforma del Estatuto de Autonomía de Cataluña."

Sr. Saura, que ens vulgui enganyar amb una cosa que està publicada al BOE, és d'autèntic escàndol.