05 d’abril 2008

ALERTA! TOT VA MOLT BÉ SRA. BARONESA.


Notícia apareguda al portal de notícies 3cat24 i que també he pogut veure al propi canal de televisió.

"Ascó (Ribera d'Ebre).- El titular de la central nuclear d'Ascó, Associació Nuclear Ascó-Vandellós (ANAV), ha comunicat aquest dissabte al Consell de Seguretat Nuclear (CSN) que s'han detectat partícules radioactives en l'exterior dels edificis de la planta i també a l'interior. El CSN ha desplaçat un equip d'inspectors i ha explicat que les repercussions del succés estan 'molt per sota' dels límits establerts. La hipòtesi més probable és que les partícules procedeixin del sistema d'extracció i filtració d'aire de l'edifici de combustible. Per la seva banda, Greenpeace ha demanat explicacions 'urgents i detallades' al CSN."

Les repercursions de l'incident estan "molt per sota" dels límits establerts i l'estupidesa humana està "molt per damunt" del que pensem.

Que s'enduguen l'aigua contaminada amb les nuclears i que ens deixen en pau.

PD: Ara acabo de veure una ampliació a la notícia. L'incident es va detectar ahir i diuen que no ha sortit cap "partícula" radioactiva fora del recinte de la central malgrat ho estan comprovant per si de cas. Que bones nenes són "les partícules" que no surten de casa sense permís del "papa i la mama"!!!