01 de juliol 2008

NUCLEARS O CAFETERES



Dissabte passat la central nuclear d'Ascó 1 no va poder tornar a la seva activitat després de la seva aturada per investigar la fuita de partícules radioactives a conseqüència d'un problema amb una vàlvula d'extracció de calor.

Ahir la central nuclear d'Ascó 2 va comunicar al Consejo de Seguridad Nuclear (CSN) un altre incident per l'aturada d'una turbobomba d'aigua, el mateix dia en què la nuclear de Vandellós 2 comunicava que s'aturava per una senyal d'incendi en el cubícul de la bomba de càrrega.
Avui la nuclear de Cofrentes ha notificat al CSN un altre succés per variació de la seva potència no programada superior al 20 % de la potència tèrmica autoritzada. Un calentón vaja.

Desitjo que el President Zapatero no faci cas a l'expresident González qui aposta per l'energia nuclear i segueixi pel camí de les energies renovables doncs hem tingut quatre centrals nuclears amb quatre incidents amb quatre dies (Toma Txiquiliquatre).
Perdoneu la meva atòmica preocupació potser fruit d'una sobredosi radioactiva.

3 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Dons no et càpiga dubte que a pesar de la versió oficial del PSOE , hi haurà un altre programa nuclear a Espanya. El reactor de tercera generació ja esta a punt.

Anònim ha dit...

"Foro Nuclear" ja ha enviat al Ministeri d'Indusrtia un estudi on proposa la construcció d'onze Centrals Nuclears fins el 2030

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Gràcies anònim. En faré el seguiment. Espero que el ministre Sebastian, tan amiguet d'en Zapatero, aposti per la investigació en noves tecnologies i els del PSOE siguin coherents