11 de juny 2008

"MARCHANDO UNA DE DORITOS"


Un grup d'experts prepara el llançament d'un anunci publicitari a l'espai adreçat a extraterrestres. L'anunci s'emetrà a traves d'un radar d'ultrafreqüència de 500 Megahertzos des d'un centre espacial situat a l'arxipèlag àrtic de Svalbard, entre Noruega i el Pol Nord.

El producte que es promocionarà seran els "Doritos". Els experts de Universitat anglesa de Leicester adrecen aquest anunci a potencials consumidors d'un sistema planetari situat a 42 anys llums de la Terra al voltant de l'estrella 47 Ursai Majoris.

Aquesta distància de la terra faria que si ens retornessin la senyal des d'un planeta habitat d'aquell sistema solar arribaria la comanda l'any 2092.

Hi viurà algú al planeta Terra llavors? Es seguiran fabricant els Doritos? Estaran fets de panís transgènic? Si ens arriba una comanda, els transportistes espacials estaran de vaga? Quant valdrà una bossa petita al bar intergalàctic? Arribaran caducats?

En quines coses gastem el temps i els diners els humans, no?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veritablement una llàstima que promocionen los “Doritos” es una manca de visió comercial com una casa de pagès... Jo hagués promocionat les “Donnetes” que a sobre tenen un forat al mig...