21 d’agost 2009

PERQUÈ D'ALGUNS TEMES A LA PREMSA SE'N PARLA POC I TARD?



En el mes de maig de 2008 vaig fer una entrada sobre l'empresa para-militar dels Estats Untis Blackwater, actualment denominada XE Services.

Avui l'edició digital de El Periódico publica una notícia titulada "La CIA contrató a Blackwater para matar a líderes de Al Qaeda. Escándalo de la Administración Bush. "

El Periódico informa que el diari The New York Times ha desvellat que l'any 2004 la CIA va realitzar contractes multimilionaris amb Blackwater per programes secrets i frustrats d'assassinats selectius de líders d'Al Qaeda.
Per realitzar aquestes operacions el Govern de l'expresident Georges Bush va equiparar als membres d'Al Qaeda amb soldats enemics. Quan l'actual director de la CIA va descobrir aquest programa el va suspendre i en va informar a les Cambres Legislatives.

L'empresa en la seva pàgina web nega les informacions aparegudes a la premsa.
I la meva reflexió és:

O la prensa no té notícies per omplir els diaris en el mes d'agost o el gran mitjans de comunicació no fan la feina d'investigació correcta quan tothom parla d'una qüestió que com dirien els castellans "es un secreto a voces".

2 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

Les dues coses, segurament ;-)

Mc Calan ha dit...

Qui vulgui saber que escudrinyi ! I saber fa tanta mandra....!