30 de novembre 2008

CONTRA LA INTOLERÀNCIA: RESPECTE A LES PERSONES


En la entrada anterior informava d'una sentència dictada per un jutjat contenciós-administratiu de Vadallolid que obligava la retirada de símbols religiosos en un col.legi públic.


En la pàgina 42 del diari El País d'avui es publica una entrevista a Fernando Pastor, Portaveu de l'Associació Escola Laica què va instar el procediment judicial.


El titular no em deixa fred: "Ahora insultan a mi hija en clase. No sé si aguantaré". El pare de l'alumna conta com altres pares d'alumnes, amb la connivència de la direcció, han engegat una campanya d'asetjament verbal que ha arribat a que insultin a la seva filla a classe. Conta, com un nen es posa a cantar davant d'ella "Crucifijos sí, gilipollas no".


Vull donar des d'aquí el meu petit suport personal al senyor Fernando Pastor i la seva filla. Les persones capaces de promoure els insults a una nena amb la intenció de poder mantenir els símbols catòlics en el col.legi públic amb una falta absoluta de respecte cap a les persones, més valdria que no s'autodenominessin cristianes".

1 comentari:

Unknown ha dit...

No hi ha cosa pitjor que els que segueixen quasi cecs els dogmes de fe, siguin aquests dogmes del color que siguin; no saben escoltat i molt menys tenir el benefici del dubte.