04 de desembre 2007

AVT NO ES MANIFESTARÀ CONTRA ETA


Avui hi haurà una manifestació a Madrid sota el lema "Por la llibertad, por la derrota de ETA" que ha estat convocada per tots els grups polítics amb representació al Congrés de Diputats, inclòs el Partit Popular, la patronal i els sindicats.

És una bona notícia la recuperació de la unitat en front del terrorisme, però sembla que hi ha algú que va perdre el nord fa un temps i segueix sense trobar la bruixola. La Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT) i al seu capdavant Francisco José Alcaraz s'ha negat a assistir-hi i a més, ahir, aprofitant el minut de silenci de condemna dels recents assassinats d'ETA un grup d'exaltats que donen el seu suport a Alcaraz van escridassar als polítics dels PSOE i fins i tot van proferir insults homòfobs contra el regidor de Madrid del PSOE Pedro Zerolo. Quina imatge més llastimosa.

Ara el Partit Popular sembla desmarcar-se de la línea radical que ha anat adoptant l'AVT. Durant un temps les declaracions d'Alcaraz eren aplaudides i recolzades pels populars, però ara se'ls hi fan incòmodes. I és que s'ha d'anar en compte en alimentar i fer grans a certs monstres ja que després escapen a la nostra voluntat i no es poden aturar. Tots els partits polítics, repeteixo tots, hauríen de tenir en compte aquesta realitat.