10 de març 2008

RÀPIDA REACCIÓ EN EL SÍ D'ERC


Després d'analitzats els resultats electorals d'ahir, les reaccions en el si d'ERC no s'han fet esperar. Primera, Joan Puigcercós abandona el govern de la Generalitat de Catalunya per dedicar-se de ple al partit. Segona, s'avança el congrés nacional del partit per al mes de juny.

Aquest anunci s'ha fet de forma conjunta amb Josep Lluis Carod Rovira i apunta clarament cap un major protagonisme de Joan Puigcercós en el si de la formació.

S'ha confirmat que es seguirà formant part de l'actual govern de la Generalitat de Catalunya. Fins quant serà possible mantenir aquest compromís?
(Fotografia de www.vilaweb.cat)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'anònim que m'insulta. Gràcies per llegir-me. Publicaré tots els comentaris que em facin en el blog, tret que siguin insults. Perquè? Molt clar: jo opino, no insulto.
Si vols opinar et penjaré el comentari. Si vols insultar, fes-ho amb ta mare. A veure si li agrada.

Anònim ha dit...

Estrepitos fracas d'Esquerra, primera reaccio politica: plegar del govern de l'estimat pais. Primer el partit, i de pasada salvar el propi cul.
Curiosa i original manera d'asumpcio de responsabilitats La culpa no es ni del partit, ni dels dirigents, ni dels candidats, ni de la campanya, la culpa es dels que no han votat i de que Puigcercos no s'hi ha dedicat prou.
I que ha fet, doncs, al govern des de que es conseller?.
En todas partes cuecen habas, Emili.