15 de juny 2011

DELINQÜENTS


No són cap altra cosa més que delinqüents, i a aquests, sempre se'ls ha d'aplilcar la llei, siguin Presidents de Comunitat autònoma, controladors aeris, piquets, coaccionadors o segrestadors, cremadors de contenedors, embrutadors de roba al.liena, tiradors de pedra contra els caps d'altres.


Alguns membres de partits d'esquerra, que eren especialment simpatitzants amb els indignats, han canviat de parer quan els han caigut les pedres damunt del cap.


Si els partits d'esquerres no es mostren ferms en el rebuig a qualsevol tipus de violència, els delictes, l'apropiació no raonable de la via pública o altres problemes greus de convivència ciutadana, els partits de dreta obtindran majoria absoluta durant molts anys (L'advertiment en les eleccions municipals 2010 ha estat ben clara).


Front els activistes del caos, la gent planera sempre es posa del costat dels defensors ferms de l'autoritat.


El d'avui ha estat un espectacle botxornós, amb la crisi que hi ha, s'han tingut que gastar diners públics en helicòpters perquè uns delinqüents organitzats han prés una institució democràtica, com si de colpistes es tractessin.


Que es preparen aquesta tarda, perquè si no deixen sortir pacíficament als representants del poble de Catalunya, correrà el bastó, i ben fort. Caldria que les ferides se les curessin a casa o anessin a un centre privat i no anessin a malbaratar recursos públics d'un centre sanitari d'aquesta naturalesa doncs són gestionats, també, indirectament pels representants escollits a les urnes, aquests que gosen impunement dir-los assassins.


Mentre s'ha volgut debatre en el Parlament les principals retallades en els serveis públics que contemplen els pressupostos, aquests babarotes han volgut passar a primera línea mediàtica. Que no els estimen la mama i el papa, que han de cridar l'atenció d'aquesta impròpia manera com si fossin uns marrecs ploraners?