27 de febrer 2010

LES DECLARACIONS DE BÉNS DELS DIPUTATS VALENCIANS


Fa pocs dies els mitjans de comunicació informaven de la publicació de la Declaració d'activitats, béns i interessos dels Diputats de les Corts Valencianes.

Podeu donar un cop d'ull en aquest enllaç del Butlletí Oficial de les Corts Valenciades de 23 de febrer d'enguany.

És força curiós veure aquest tipus de declaracions. Pots veure quines activitats desenvolupen els Diputats a banda del seu càrrec o quines eren les que desenvolupaven amb anterioritat per a l'Administració; l'import dels seus béns distribuïts entre immobiliaris i no immobiliaris i també el passiu que tenen (préstecs, avals, etc).

Una de les declaracions que crida més l'atenció és la del Sr. Francisco Enrique Camps Ortiz, President de la Generalitat Valenciana i diputat pel Partit Popular.

Si hom mira la seva declaració es pot preguntar en què es deu gastar aquest senyor els 80.000 euros aproximats que cobra anualment com a President.

Perquè ho dic això. Doncs perquè el Sr. Camps declara tenir una vivenda de copropietat al 50% amb la seva esposa, amb un valor cadastral de 110.339,26 euros i no tenir cap passiu (o sigui deutes). A la vegada, però, declara que té béns i drets de naturalesa immobiliària per valor de 12.105 euros, dels quals aproximadament 2.400 euros corresponen a comptes corrents.

Això si que se li pot dir viure al dia! 2.400 euros en el seu compte corrent! Com tingui que canviar la nevera, un fart en tindrà pobre.

1 comentari:

Kernel ha dit...

trobo que se'n riuen de natros