12 de novembre 2007

LA HERÈNCIA D'AZNAR



Mentre el President del Govern espanyol Jose Luis Rodriguez Zapatero ha defensat a l'expresident Jose Maria Aznar com antic representant democràtic del nostre país en la última cimera nordamericana i contemplavem tot l'enrenou que això i les paraules del rei generaven, el Partit Popular segueix absolutament autista. Ells a la seva... a recuperar el govern sigui com sigui.
Els populars Gabriel Elorriaga i el propi Mariano Rajoy no han agraït la defensa feta per ZP. Elorriaga ha arribat a declarar que tot "es consecuencia de más de tres años de una política exterior profundamente equivocada y de una estrategia de alianza con todos los dictadores del mundo" .

No serà més aviat al contrari? La política exterior d'Espanya seguidista dels interessos polítics i econòmics dels Estats Units va provocar els atentats de Madrid de l'11 de març (sí, copiar-ho mil vegades) i també va generar aquest malestar manifestat pel populista Hugo Chavez quan acusa de fascista a Aznar per donar al suport al cop d'Estat de l'any 2002 mentre l'ambaixador espanyol i el nordamericà aplaudien al carrer i ell estava empresonat.
Com diria un castellà de Valladolid "de aquellos lodos, estos barros".