26 de febrer 2010

MONCLÚS, NOU CANDIDAT D'ERC A TORTOSA A LES MUNICIPALS 2011


El passat dimecres 24 l'assemblea local de Tortosa d'Esquerra Republicana de Catalunya va escollir a Josep Felip Monclús, actualment Director de serveis del Departament d'Innovació, Empresa i Universitats de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, com a candidat del partit per a les properes eleccions municipals que es celebraran al maig del 2011.

En l'acte que va comptar amb una nombrosa assistència dels afiliats de l'agrupació, el candidat va avançar algunes línees de treball per a l'elaboració del programa electoral. Així va parlar de recuperar l'orgull per la ciutat de Tortosa, un orgull sinònim d'estima que tot ciutadà hauria de poder tenir cap a la seva ciutat.

Deixar de viure d'esquenes al riu, treballar per la recuperació del casc antic, consolidar un model de ciutat més compacte i accessible i aconseguir que aquesta sigui més neta i segura, són algunes de les línies polítiques amb les que haurà de treballar l'equip que prepari les eleccions municipals, un equip que Josep Monclús vol que sigui el més ample possible per transmetre a la societat les ganes i la capacitat de treballar per a la ciutat del candidat.




2 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Algú em podria explicar que significa “un model de ciutat mes compacte” ? Te res a veure amb una llauna d’anxoves ?

ximo ha dit...

Home d'entrada l'expressió és tan ambivalent que si pot donar l'accepció que més convingui: terra compactada, que no hi ha filtracions. Ciutadans compactats, que estan units i no es divideixen etc, i com ciutat deu estar formada per terra i ciutadans, pos deu ser que estarem units, sense porus ni divisions. Ja ens ho explicaran , sinó
Espero que no vulgui dir que estarem compactats com a sardines a la llauna ( més que anxoves, Mc Calan, que aquestes estan prou soltes ) ara, el DEC dona com un dels exemples " partit compacte" i atès els precedents, no se si ERC es un bon espill on mirar la compactació.