21 d’agost 2009

PERQUÈ D'ALGUNS TEMES A LA PREMSA SE'N PARLA POC I TARD?



En el mes de maig de 2008 vaig fer una entrada sobre l'empresa para-militar dels Estats Untis Blackwater, actualment denominada XE Services.

Avui l'edició digital de El Periódico publica una notícia titulada "La CIA contrató a Blackwater para matar a líderes de Al Qaeda. Escándalo de la Administración Bush. "

El Periódico informa que el diari The New York Times ha desvellat que l'any 2004 la CIA va realitzar contractes multimilionaris amb Blackwater per programes secrets i frustrats d'assassinats selectius de líders d'Al Qaeda.
Per realitzar aquestes operacions el Govern de l'expresident Georges Bush va equiparar als membres d'Al Qaeda amb soldats enemics. Quan l'actual director de la CIA va descobrir aquest programa el va suspendre i en va informar a les Cambres Legislatives.

L'empresa en la seva pàgina web nega les informacions aparegudes a la premsa.
I la meva reflexió és:

O la prensa no té notícies per omplir els diaris en el mes d'agost o el gran mitjans de comunicació no fan la feina d'investigació correcta quan tothom parla d'una qüestió que com dirien els castellans "es un secreto a voces".

20 d’agost 2009

HOLA DE NOU. EL GOVERN DE ZAPATERO ESTÀ SENSE ROMB



La última entrada en aquest blog data del gener d'enguany. Ho vaig anunciar. Me n'anava de vacances doncs tenia un cert esgotament en opinar sobre la realitat política.

Des de llavors han passat moltes coses. Avui, però, m'he decidit a tornar a la opinió activa.
Mireu aquesta série cronològica de notícies:

necessari


Els comentaris sobren.

El Partit Popular ha estat durant aquest últim any culpant al govern de Zapatero de la crisi econòmica al nostre país, quan el cert és que ens trobabem immersos en una crisi d'abast mundial.

Ara el Japó, Alemanya, França i els Estats Units han aconseguit un creixement del PIB, mentre nosaltres seguim amb unes xifres d'atur elevades, xifres negatives de creixement i un setembre a la volta de la cantonada calent.
Aquesta política econòmica erràtica del Govern, de globos sonda, de contentar amb l'almoina a certes capes de la societat, de compromisos que comprometen a les Comunitats Autònomes (sí és clar, són Estat...) en donar ajudes de 420 euros amb el compromís de realitzar formació que serà pagada per les Comunitats Autònomesde, de tapar forats i fer bo el refrany "qui dia passa, anys empeny" acabarà abocant a n'aquest país, dis-li Espanya, dis-li Catalunya, a la ruina.